Забавлявайте се неограничено, а шофирането оставете на SafeCityDrive – Drink and Drive услуги във Варна.

Предлаганите от нас Дринк енд Драйв услуги във Варна :

Не са много начините, чрез които може да се приберете от любимото заведение след употребата на алкохол. За жалост, най-грешният и често срещан начин е управлението на моторно превозно средство след употреба на алкохол. Според Закона за движение по пътищата (ЗДвП) шофирането в нетрезво състояние е забранено. Ако шофирате след употреба на алкохол над определените нива се образува наказателно производство, което приключва с присъда. Не забравяйте, че Наказателният кодекс не дава възможност на нетрезвия шофьор да бъде освободен от наказателна отговорност. Като изключим този изключително неправилен начин за прибиране, остават само няколко – прибиране пеша, с градски транспорт или ползване на услугата Drink and Drive (Дринк енд Драйв).

Да се прибирате пеша си е истинска мъка, независимо от разстоянието, което трябва да извървите. Да си го кажем и с други думи. Кой ще си тръгне пеша при положение, че е пил алкохол? Всички предпочитат да се приберат за отрицателно време. Градският транспорт през нощта е нередовен. Това води до дълъг престой на спирката. Вместо вече да сте забравили, че ви предстои прибиране, вие все още чакате на спирката. Изключително дразнещо, нали? Изкарали сте перфектна вечер в компанията на приятели, пийнали сте и сега това… Няма нужда. Не си създавайте допълнителни главоболия, които могат да развалят вече приповдигнато ви настроение. Прибирането може да бъде приятно и бързо. В компанията на професионални шофьори! Ние от SafeCityDrive имаме много по-добро и ефективно решение на проблема с прибирането. 

През последните години, услугата Drink and Drive нашумя значително и все повече хора се възползват от нея. И това не е случайно. С Дринк енд Драйв винаги може да консумирате алкохол, да се забавлявате и да се прибере по най-бързия възможен начин вкъщи. Изборът е само един – SafeCityDrive. Знаем, че всеки има нужда от купони и забавления. Знаем, че има събития, които си струва да бъдат посетени. Има и такива, които са задължителни. Вие се забавлявате, ние работим. Благодарение на предлаганите от нас Дринк енд Драйв услуги може да забравите за проблемите с прибирането. Необходимо е само да се свържете с нас.

За всичко друго ще се погрижи екипът на SafeCityDrive. За максимално улеснение сме разработили мобилно приложение, което може да изтеглите от Google Play (за Android) и App Store (за IOS). Бързо, лесно и удобно. Не на последно място се нарежда и цената. Тя винаги е от значение. SafeCityDrive предоставя на своите клиенти Drink and Drive услуги на преференциални цени. Екипът ни е изграден от професионални шофьори, които винаги следват политиката на фирмата. Нашата политика е насочена към индивидуално отношение към всеки клиент. Това е и една от причините да сме най-добрите на пазара.

Предлаганите от нас Дринк енд Драйв услуги във Варна са на изключително високо ниво. Ето защо SafeCityDrive е предпочитан партньор на утвърдени и разпознаваеми заведения, барове, ресторанти, хотели и други. Твърдим, че сме най-добрите и можем да го докажем. 

Забавлявайте се без да се притеснявате и да мислите за прибирането. Този проблем вече е решен. Избирайки SafeCityDrive си осигурявате спокойствие и може да се фокусирате само и единствено върху купона. 

Можете да ни последвате в социалните мрежи :

https://www.instagram.com/safecitydrive/

Нашите услуги можете да разгледате на този линк :

https://www.safe-city-drive.com/index.php#about

Oставете шофирането на SaveCityDrive

Шофирането в нетрезво състояние е често срещано нарушение на Закона за движение по пътищата (ЗДвП). Притеснително е, че тази тенденция сред водачите на моторни превозни средства продължава да се увеличава. Наказателният кодекс не дава възможност на нетрезвия шофьор да бъде освободен от наказателна отговорност с налагане на административно наказание.

Тълкуването на предходното изречение е следното: ако шофирате след употреба на алкохол над определените нива и при проверка от страна на контролните органи се образува наказателно производство, приключващо с присъда. Доста водачи разчитат на късмета и смятат, че няма да бъдат спрени за проверка. Други пък предполагат, че няколко бири не биха навредили и при проверка няма да бъде премината границата.

Законът за движението по пътищата забранява на водачите на пътни превозни средства да управляват ППС с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда. 

Дори най-малкото разсейване може да доведе до пътнотранспортно произшествие. Разбира се, невинаги пътнотранспортното произшествие е породено от грешка, която е допусната от водача. Пешеходци, които пресичат неправилно, невнимание от страна на друг водач, неспазване на пътните знаци и маркировка и т.н. Вариантите са изключително много. Всичко е възможно да се случи. 

Ето и няколко основни причини, които са достатъчни, за да не сядате зад волана след употреба на алкохол: 

  • шофирането в нетрезво състояние е нарушение на Закона за движение по пътищата (ЗДвП)
  • при проверка от страна на контролните органи се образува наказателно производство срещу вас
  • възможност за пътнотранспортно произшествие
  • разходване на средства свързани с щети по автомобила в резултат на ПТП
  • разходи за адвокати, съдебни такси, глоби и т.н.

И не на последно място е времето, което ще прекарате по съдилища. За всеки от нас времето е ценно. Ежедневни задачи, лични ангажименти. Времето никога не стига. Не става въпрос само за заплащане на глоба. Замислете се колко време ще изгубите при настъпване на събитие, в което участвате. Достатъчно е веднъж да се случи и последиците са необратими. Убедени сме, че ще съжалявате за случилото се. Не се оставяйте на късмета и на случайността. 

Поканени сте на коктейл?

Имате уговорка да пийнете с приятели в заведение?

Тази вечер е събитието, което чакахте?

Нямате време да оставите колата вкъщи и тръгнахте с нея към локацията или мястото, където ще се събирате е далеч? Всичко е наред. Пийнете, забавлявайте се и когато стане време да се приберете се възползвайте от услугите на SafeCityDrive. Ние ще се погрижим вие и вашият автомобил да стигнете невредими до дома си. Бързо, лесно и удобно може да поръчате drink and drive.

Вече и онлайн – за секунди попълвате необходимата информация и заявката ви е приета. Свалете приложението за Google play или App Store и нашият екип винаги ще е на няколко клика разстояние. Всички шофьори от екипа на SafeCityDrive са професионалисти и перфекционисти във всяко отношение. Освен че спазват Закона за движение по пътищата, те обръщат внимание и на вашия автомобил като се грижат да бъде запазена чистота на интериора.

За нас всеки детайл е от значение. Оставете шофирането в сигурни ръце! Изберете SafeCityDrive.