You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Услуги:

VIP охрана - Професионална невъоръжена и въоръжена охрана на физически лица. Разполагаме с екип от професионалисти с опит в личната охрана. Нашите служители, работещи по направление лична и вип охрана са добре подготвени психически и физически, тренирани в бойните изкуства, стрелбата и прекратяването на застрашаващи живота ситуации. Екипите са обучени да работят по най-новите схеми и методи за организация на охраната. Нашите умения в областта на персоналната защита ще ви накарат да се почувствате сигурни и спокойни. Разполагаме с модерно оборудване, а също така и луксозни и надеджни автомобили. Дискретността е гарантирана за всички пожелали да се възползват от този вид услуга. Всеки един от охранителите е облечен в зависимост от изискванията на Възложителя: разполагаме с униформени облекла, официални облекла, цивилни облекла.

Охрана на чуждестранни и български кино продукции, развлекателни и концертни мероприятия, конгреси, конференции, семинари, частни партита и други.

Посрещане и придружаване на гости от страната и чужбина.

Професионални шофьори с ваш или наш автомобил.

Съпровождане на проблемни деца до училище и обратно до дома (или други места по желание на клиента), с опция за престои от страна на шофьора, до поемане от родиетел.

Съпровождане на възрастни хора до пазар, пощи, други държавни учреждения и обратно до дома.

Обиколка на града с придружител по работа или забавление, взимане и връщане от адрес.

Лична охрана и собствен шофьор - пакетна услуга, извършвана от един или повече служители в зависимост от изискванията на клиента.

Всички служители на формата са постоянно обучавани и всекидневно инструктирани.